UPDATE. Ponta despre maidanezi: oricine vine cu o soluţie are tot sprijinul nostru

| 02 sep, 2013

Un copil în vârstă de patru ani a fost omorât de câini fără stăpân, astăzi, în Bucureşti, informează România TV. Fratele lui, în vârstă de şase ani, a fost şi el muşcat şi se află sub supravegherea medicilor. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul s-a produs pe un teren proprietate privată, în zona Parcului Tei.

UPDATE. "Am văzut această tragedie, mi se pare un lucru cumplit şi sunt absolut convins că la nivelul Primăriei Capitalei, al primarilor de sector, o să se discute acest lucru. Bineînţeles că reprezintă o mare problemă şi bineînţeles că trebuie sprijinite autorităţile locale pentru soluţii eficiente. Deocamdată, din păcate în 20 de ani nu a reuşit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă. Este o problemă extrem de serioasă, oricine vine cu o soluţie are tot sprijinul nostru", a spus premierul Victor Ponta.

Referitor la solicitarea PDL privind demisia primarului Sorin Oprescu, primul-ministrul a răspuns: "Să îl pună pe Videanu care aţi văzut ce succese a avut. Treaba lor, ei pot să ceară ce vor".

UPDATE. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă pentru a vedea în ce condiţii a avut loc incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit după ce a fost muşcat de câini într-o zonă periferică din sectorul 2, au declarat oficiali ai Poliţiei Capitalei citaţi de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, copilul era desfigurat atunci când paramedicii SMURD au ajuns la faţa locului.

Potrivit primelor informaţii, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 12.22, şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani.

Conform declaraţiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de şase ani s-a întors cu o rană la picior şi a povestit că el şi fratele său au fost atacaţi de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câinii maidanezi, scrie Mediafax.

Femeia a anunţat Poliţia, copilul de patru ani fiind găsit mort, într-un tufiş. Zona în care a fost găsit copilul este securizată, pentru ca anchetatorii să poată face cercetarea la faţa locului.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, tragicul accident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr 50, lângă parcul Tei. Terenul aparţine unei firme care nu mai are activitate în zonă de multă vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 2013
Hingher Pe Viata
www.maidanezii.blogspot.ro
Uite alte orori si crime facute de maidanezi !!!! Dementa totala !!
03 sep, 2013
Hingher Pe Viata
Eutanasiati Dracu Maidanezii
Maidanezii trebuie exterminati in masa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ