Banca de Dezvoltare a Chinei vrea să investească în România

| 30 mai, 2013

Oficiali ai Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine au discutat despre modalităţile concrete de colaborare între partea română şi cea chineză, în proiecte din domeniile energetic şi al infrastructurii, cu o delegaţie a Băncii de Dezvoltare a Chinei şi reprezentanţi ai companiei Chint Group.

Banca de Dezvoltare a Chinei şi-a manifestat interesul să investească în Romania şi să încheie un acord de cooperare, pentru a susţine financiar proiectele derulate pe piaţa locală de companiile chineze.

Reprezentanţii Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine au dat asigurări părţii chineze privind implicarea şi deschiderea pentru îmbunătăţirea climatului investiţional, în contextul în care China ocupă prima poziţie în rândul statelor din zona asiatică în ceea ce priveşte totalul schimburilor comerciale. De asemenea, semnarea Acordului privind cooperarea în domeniul infrastructurii creează noi oportunităţi pentru implementarea unor proiecte de investiţii majore de către societăţile chineze în România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ