Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate la protestul din Piaţa Victoriei, REŢINUT

| 14 aug, 20:35

Bărbatul care ar fi sustras pistolul femeii jandarm la protestul de vineri, din Piaţa Victoriei, a fost reținut pentru 24 de ore pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta are 32 de ani şi este din Ilfov. Polițiștii nu au găsit însă şi arma asupra lui.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței agresate, acesta fiind reținut de procurori în cursul nopții, pe baza informațiilor furnizate de un cetățean. Polițiștii continuă să caute arma.

"Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti in continuarea cercetarilor in cauza privind agresiunea comisa asupra celor doi jandarmi, in Piata Victoriei,  au desfasurat activitati de  verificare a tuturor informatiilor furnizate de cetateni. Astazi (luni, n.r.), in baza unei informatii transmisa de un cetatean politistilor din Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov, informatie ce ne-a fost comunicata de urgenta , a fost identificat barbatul din fotografiile mediatizate. In urma unei actiuni a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Omoruri,  barbatul a fost depistat si condus la audieri. In urma activitatilor desfasurate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonanta de retinere pe numele  barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor (in forma sustragerii unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice", transmite Politia Capitalei.

Cercetarile continua atat pentru gasirea pistolului sustras, cat si pentru identificarea celorlalti participanti la agresiune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ