Barna cere Parlamentului un acord politic pentru organizarea alegerilor anticipate

| 02 sep, 16:37

Un acord politic pentru alegeri anticipate după prezidențiale, asta cere candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, partidelor din Parlament.

„Soluția în care credem sunt alegerile anticipate imediat după prezidențiale. Îmi asum să cer actualului parlament un acord politic pentru a agrea realizarea anticipatelor, singurele care ne pot scoate din criza care se anticipează(...)România are nevoie de un guvern de tranziție. Soluția corectă e să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Românii au primit în această guvernare doar agenda personală pe justiție a liderilor PSD”, a spus Dan Barna într-o conferință de presă.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat luni că alianţa USR-PLUS poate intra la guvernare doar în condiţiile unei majorităţi parlamentare care să susţină reformele de care România are nevoie.

Tag-uri: anticipate, bârnă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ