Barna: După ce am dat anunțul că ne vom da demisiile din Parlament, PSD și PNL au intrat în panică

| 24 noi, 18:53

​​Dan Barna nu crede în sinceritatea lui Marcel Ciolacu care și-a anunțat și el demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială, susținând că l-ar fi crezut pentru gestul său dacă i-ar fi păsat „măcar o zi” în ultimii patru ani și ar fi vrut eliminarea privilegiilor pentru parlamentari.​​

„Am dat ieri anunțul la presă că ne vom da demisiile din Parlament și în următoarele 2 ore PSD și PNL au intrat în panică. Dl Ciolacu brusc a avut un atac de moralitate, dându-și demisia. Aproape l-aș fi crezut pentru gestul de aseară. Problema e că, deși și-a dat demisia și acum 4 ani alături de Dragnea, de atunci nu a contribuit nici măcar o dată la majoritatea care să elimine pensiile speciale. Dacă i-ar fi păsat ar fi găsit măcar o zi să voteze această inițiativă din 2017”, a spus liderul USR-PLUS, potrivit HotNews.ro.

Barna a catalogat drept „fake news” faptul invocat de advrsarii politici că există un blat între USR și PSD.
De asemenea, el a insistat că, potrivit legii, după ce și-au dat demisia înainte de expirarea mandatului, niciun parlamentar al USR nu va putea primi pensie specială.
„În viitoarea guvernare, din care e rezonaibil că USR, va face parte eliminarea pensiilor va fi o condiție pentru a face o majoritate. Eliminarea pensiilor speciale e un obiectiv din programul nostru de guvernare, pentru că generează o mare nedreptate”, a mai spus el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ