Barna, întrebat dacă vor mai urma remanieri: ”Cred că nu. Nu există listă neagră!”

| 09 iul, 18:26

Co-preşedintele USR-PLUS Dan Barna a afirmat că nu crede că vor mai exista remanieri în Guvern, precizând că nu există o listă neagră a miniştrilor şi că nu a existat o discuţie legată de o evaluare a activităţii acestora în perioada următoare.

 

Dan Barna a fost întrebat vineri dacă premierul face o analiză şi în privinţa miniştrilor USR-PLUS.
“Nici în coaliţie, nici în Guvern, nici în discuţiile directe nu a existat o discuţie legată de o evaluare în perioada următoare. Ele sunt fireşti, le facem şi noi, le fac şi celelalte partide din coaliţie, dar formal la nivelul coaliţiei acest proces nu este demarat”, a precizat Barna.
Întrebat dacă vor mai exista remanieri în Guvern după ce a lui alexandru Nazare. de la Finanţe, liderul USR-PLUS a răspuns: “Cred că nu. Nu există listă neagră sau altceva. Este un guvern care face toate eforturile pentru a guverna şi a aduce la implementare acele reforme despre care tot vorbim, o parte dintre ele sunt în Parlament, sperăm că după ce va trece această perioadă de campanie electorală internă, mai vizibilă la PNL, mai discretă la USR-PLUS, din septembrie să putem să transforma în realitate şi acele reforme pe care le avem trecute în programul de guvernare”.
Barna a mai fost întrebat dacă este mulţumit de activitatea miniştrilor USR-PLUS.
“Sunt discuţii pe care le avem, fireşti, în Biroul Naţional, legate de obiectivele pe care ni le-am propus, miniştrii noştri împing agenda reformatoare, ştim că în coaliţie sunt trei viteze diferite în ceea ce înseamnă reformele şi încercăm să găsim o rezultantă a acestor viteze care să facă şi schimbări legislative”, a explicat co-preşedintele USR-PLUS.

 

Tag-uri: Dan Barna, parlament, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ