Barna: ”Preşedintele Iohannis probabil va explica, după consultări, de ce mai dă o şansă PSD!”

| 19 noi, 17:44

Dan Barna a precizat că preşedintele Klaus Iohannis a invitat partidele la consultări şi probabil la finalul zilei de luni va explica de ce mai dă o şansă PSD.

 

Liderul USR a mai spus că Guvernul negociat între PNL şi PSD în prezent îşi are originea într-o tentativă de hoţie, totul sub înaltul patronaj al şefului statului.
„Preşedintele României a convocat «consultări» pentru luni la Palatul Cotroceni. La sfârşitul zilei va explica, probabil, de ce mai dă o şansă PSD. Văzusem ieri o imagine cu Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu negociind viitorul guvern şi cred că trebuie pusă un pic în context. Guvernul care se negociază acum între PNL şi PSD îşi are originea într-o tentativă de hoţie. Stelian Ion nu greşise cu nimic în faţa oamenilor şi a propriei conştiinţe dar, pentru că a vrut să prevină o ilegalitate, a fost pedepsit de Florin Cîţu. Acum Florin Cîţu şi PNL aduc PSD la guvernare deşi au jurat că nu vor face aşa ceva. E ridicol şi e trist”, a scris Dan Barna, vineri pe Facebook.
El a adăugat că PNL şi PSD vor să cheltuie banii publici fără a da nimănui socoteală.
„Concluzia e simplă: PSD şi PNL sunt împreună pentru că vor să cheltuiască banii publici fără să dea socoteală nimănui. Sunt împreună pentru că nu vor o justiţie corectă. Sunt împreună pentru că sunt mai aproape unul de altul decât de oamenii acestei ţări. Sub înaltul patronaj al preşedintelui Klaus Iohannis, cu ştiinţa şi aprobarea lui, România va fi guvernată de o frăţie a hoţiei. O frăţie a iresponsabilităţii şi a nepăsării faţă de banul public. USR e singura alternativă democratică la această guvernare. Am arătat că ştim să guvernăm, ştim să facem şi opoziţie. Şi să nu se îndoiască nimeni, vom face opoziţie. Aşa cum se cuvine”, a conchis Barna.

 

Tag-uri: Dan Barna
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ