Băsescu a vrut să știm că s-a întâlnit cu Boc și Udrea

| 18 oct, 2013

Ceea ce trebuie remarcat este însă faptul că această întâlnire a fost gândită în mod clar drept o acțiune de PR. În primul rând, exclusivitatea știrii a aparținut Evenimentul zilei, cotidian susținător al celor trei. În al doilea rând, imaginea care confirmă întâlnirea este foarte clară fiind făcută de-aproape, fără ca cei trei să schițeze vreun gest de surpriză.

Evenimentul zilei a publicat , în exclusivitate, imagini cu întâlnirea ”de taină” care a avut loc între președinte, fostul premier Emil
Boc și Elena Udrea. Întâlnirea dintre cei trei vine în contextul discuțiilor privind desemnarea unui candidat comun al dreptei.

Ceea ce trebuie remarcat este însă faptul că această întâlnire a fost gândită în mod clar drept o acțiune de PR. În primul rând, exclusivitatea știrii a aparținut Evenimentul zilei, cotidian susținător al celor trei. În al doilea rând, imaginea care confirmă întâlnirea este foarte clară fiind făcută de-aproape, fără ca cei trei să schițeze vreun gest de surpriză. În al treilea rând, pare că localul în care se află Băsescu, Boc și Udrea era gol, scaunele și mesele fiind aranjate perfect, ca și cum respectivul restaurant a fost ”debarasat” de oameni pentru a putea organiza această scenetă.

Să fie această regie evenimentul de lansare a candidaturii al Elenei Udrea la președinția României? Probabil vom afla în curând.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 2013
Lollekay
(De)formatorii de opinie au senzatia ca se adreseaza unor neinformati care iau de buna tot ce arunca ei in spatiul public.
18 oct, 2013
cantautor
imi place concluzia ferma a ziaristului...
"probabil vom afla in curand"...
adevarat (de)formator de opinie...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ