Băsescu convoacă CSAT la mișto!

| 02 aug, 2013

În interpretarea proprie și acompaniat de corul de viori al consilierilor de la palat, președintele a concluzionat că CSAT trebuie convocat totuși de urgență, că tot a plecat toată lumea în vacanță.

Pus la punct și cam opărit de recenta atenționare de pe Deutsche Welle, lui Traian Băsescu nu i-au mai rămas prea multe de spus sau de făcut în cazul privatizării CFR Marfă. Dar cum președintele, după cum a declarat el însuși, are o problemă cu înghițirea broaștelor, mai trântește câte o mică meschinărie, acolo, tocmai bună să-i panseze cât de cât orgoliul lezat. Așa că, în interpretarea proprie și acompaniat de corul de viori al consilierilor de la palat, a concluzionat că CSAT trebuie convocat totuși de urgență, că tot a plecat toată lumea în vacanță. Repede, până nu se întorc ăștia!, a răsunat comanda de la Palat. Și ca să nu-i zică vreo două cine știe ce fost suporter occidental, a mai declarat cu prudență că, în lipsa lui Victor Ponta, poate participa și Gabriel Oprea, dar fără drept de vot. Probabil pentru a ține o lumânare la capul defunctelor strategii prezidențiale...

Primul care a răspuns la apel, Titus Corlățean, a dovedit nu numai că cel mai deștept cedează dar și că are un simț al umorului mult mai solid decât ocupantul Palatului Cotroceni. "Voi participa mâine la ședința CSAT. Voi veni de la peste 500 de km, unde sunt cu familia, la aceasta ședință. Asta-i viața. Am mai plecat încă o dată, acum 2 zile, pentru ședinta de Guvern și voi veni și acum", a declarat ministrul de Externe, după care a adăugat ironic: "Așa îmi place să mă distrez".

Având în vedere participarea miniștrilor USL și, pe post de martor de lux, a lui Gabriel Oprea, îi atragem atenția lui Traian Băsescu că mai există câteva modalități eficiente și încă neexploatate pentru a-și exprima dezacordul. Ne referim la tradiția studențească a pungilor cu apă, zvârlite de sus, sau, de ce nu, la metoda infailibilă a liftului blocat între etaje.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 aug, 2013
Luminita
OK . Convocarea a fost facută la "misto" așa cum a fost facută și cererea de către ponta-tonta
05 aug, 2013
TOTI
INTRODUCEREA PE ORDINEA DE
Ponta a solicitat INTRODUCEREA pe ordinea de zi a CSAT -ului( in sed. planificata la data ce figureaza dupa consumarea concediului ) .. si nu ... C O N V O C A R E A - CSAT-ului; T. BASESCU A ALES CE I-A CONVENIT PT. IMAGINEA PROPRIE SI INTERESELOR SALE POLITICE SI NICI DECUM PT. INTERESUL ROMANILOR SI A ROMANIEI ; auzi , convocare ...si chiar mai mult ..si de urgenta! Domnita Luminita ... de la o posta este cusut cu alba URGENTA convocarii CSAT-ului. Regret pt. simpatia dvs. dar adevarul este greu de inghitit! Jucator presedinte .. dar nu pt. TOTI romanii!
06 aug, 2013
iancu alexandru
Convocare
Cred ca TB ar fi trebuit sa convoace CSAT prin anul 2014 toamna ca pana atunci PONTA se va intoarce din prosteala.
05 aug, 2013
maria
privatizarea GFR,
daca guvernul ponta ar judeca cu capul nu cu fundu,nu ar lasa sa creasca iarba si maracini pe linia ferata.Ar indrepta transportul de marfuri cca.3 sferturi spre CFR marfa.Cu aceasta ocazie,ar descongestiona soselele tarii,ar reduce poluarea,ar reduce accidentele,ar micsora spalarea baninilor de catre mai mult de jumatate firmele de tr.totodata ar proteja soselele .
04 aug, 2013
D A
consultarea
@Ramona ,
Va inteleg simpatia.. dar daca doriti, ..numai daca doriti sa intelegeti ca reletiile celor DOI ar trebui sa raspunda ‘’planului’’ de COABITARE initiat de TB, sa raspunda macar de ochii romanilor. Planificarea, graficul si organizarea sedintelor CSAT este apanajul presidentiei. Fata de cele stabilite de planificare, PONTA a propus ..sefului, ca in UMATOAREA sedinta a CSAT (ce avea sa se desfasoare la o data PESTE zilele de concediu, concediu ANUNTAT si marcat si de media) a propus spuneam , sa INSCRIE problema cunoscuta , acum de TOTI , in viitoarea ordine de zi a Csat-ului. Va amintiti ca la CONSULTAREA si solicitarea lui Ponta, initial TB.. a tratat-o de felul, ..’’nu e treaba mea’’, cand domnia sa, cu o zi inainte ‘’aruncase’’ in media, stirea ca .. ar fi niste lucruri necurate la privatizarea GFR. Deci, ‘’baga batul in gard’’, nu coabiteaza cu premierul, il lasa sa plece in concediu, asteapta sa ajunga la destinatie.. si GATA! - da ordine celor ramasi .. ‘’sedinta de urgenta’’ ca sa ce .. ?? – Aaaa, ca sa cada ‘’in picioare’’ in fata electoratului simpatizant, da, da dar nu si in fata .. occidentului care l-a criticat pt. acest tip de ..’’manevre’’ ce aduc atingere imaginii CSAT-LUI in importanta si autoritatea sa! .. si cu toate astea va respect!
06 aug, 2013
iancu alexandru
Convocare
Deci tara arde si treburile statului se fac dupa ce vin oameni de la plimbare???? Este foarte simplu. PONTA de unde se afla poate da un tel si se publica hotararea GUV in MO. Si gata pasul urmator.
04 aug, 2013
ramona
Nu trebuie sa fii simpatizant pdl sa-ti dai seama ca PM una vorbeste si alta face ,daca este vicepresedintele csat de ce nu la consultat pe presedintele csat cand a cerut intrunirea csat ,nu a mers in concediu da Basescu e vinovat ca respira .
04 aug, 2013
D A
URGENT
DOMNILOR simpatizanti pdl, iata ce spune legea privind CSAT: “prevederile Legii 415 din 2002 privind organizarea și funcționarea CSAT,..stabilește anumite atribuții pentru vicepreședintele CSAT (premierul), inclusiv consultarea cu acesta ( de catre PRESEDINTE/np) pentru ordinea de zi (art 7 din lege)”. La INSTITUTIILE DEZBINATE de TB.,acum s-a alaturat si CSAT-ul pe care a reusit sa o duca in derizoriu(ca la asta se pricepe) demonstrand cat de ”bun organizator” este in a submina prestigiul si autoritatea unei autoritati atat de importante cum este CSAT-ul. Deci a facut-o ”carpa” si pe asta!
- Iata ”model” de CONDUCATOR de stat, interesat numai de imaginea personala si nu de interesele tarii ale ROMANIEI. Deformatia profesionala nu s-a schimbat! – ne crede pe toti matelotii lui ce trebuie sa-i stergem puntea de mizeriile aruncate pe jos in dispretul TUTUROR. COABITAREA.. presupune colaborare si nu lovituri sub centura! Cine a hotarat URGENTA acestei sedinte? .. Ponta? -NU, Domnul Presedinte al CSAT; avea nevoie de o bila alba la imaginea personala deranjata, pana si de occident! Adevarul este greu de inghitit de sustinatorii pdl-isti. GREEEU! - cu bine!
05 aug, 2013
Matelotul
analisti de duminica
Ce s-ar face biata tara fara antibasistii astia care au fierea plina de venin si improasca peste tot. Pentru astia, si daca li se destrama familia, tot Basescu este de vina. Pai nu a tot batut plagiatorul apa in piua ca este de competenta CSAT-ului? Cand a fost intrebat de presa daca participa la CSAT, a raspuns ca pleaca in concediu si ca are inlocuitor. Voi nganditi cu capul vostru , sau antenele si rtv-ul v-au lobotomizat?
06 aug, 2013
iancu alexandru
consultare
Consultare la ce??? Ca doar el a cerut convocarea!!!!!
06 aug, 2013
iancu alexandru
consultare
Cred ca PONTA trebuie sa mearga la mititica , sa-l consulte aia....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ