Băsescu dezvăluie a cui e Fundaţia căreia Ponta vrea să îi dea vila de la Snagov

| 30 oct, 2014

Traian Basescu a declarat, joi, ca nu sta "cu caciula in mana" in fata premierului Victor Ponta, ca sa ii dea "o casa din cele sapte ale lui" dupa terminarea mandatului de presedinte, afirmand ca vila de la Snagov pe care o ceruse ca locuinta de protocol va fi atribuita unei fundatii a Dacianei Sarbu.

Invitat la postul B1TV, Traian Basescu a acuzat postul Romania TV ca dezinformeaza pe acest subiect. "Eu n-am cerut o vila anume, eu am cerut o locuinta de protocol si cu un birou, cum scrie legea (...) Presedintele in functie nu are dreptul sa ramana in locuinta pe care a avut-o ca presedinte decat 2 luni (...) Nu stau cu caciula in mana la Ponta, ca si cand mi-ar da o casa din cele 7 ale lui", a declarat presedintele spunand ca orice fost sef al statului are dreptul, conform legii, la o locuinta de protocol in care sa i se asigure securitatea.

Traian Basescu a afirmat ca a "inteles" ca europarlamentarul PSD Catalin Ivan "a facut o fundatie cu Daciana Sarbu",iar "Ponta vrea sa dea lui Ivan si Dacianei Sarbu aceasta vila, ca sa isi puna sediul fundatiei".

In context, presedintele a spus ca nu se teme ca va fi condamnat dupa ce nu va mai avea imunitate, chiar daca a subliniat ca "toti trebuie sa dam socoteala in fata justitiei". El a reamintit ca in dosarul Flota, cu care unii politicieni il ameninta, toti ceilalti peste 100 de invinuiti au fost achitati, prin urmare nu se asteapta la un alt tratament dupa ce nu va mai avea imunitate.


Pe de alta parte, Traian Basescu a dat de inteles ca e convins ca presedintele PMP, Elena Udrea, pe care el o sustine in alegerile prezidentiale, nu va intra in turul doi. "Sper ca nu va mai tine trucul cu Basescu si Udrea in turul doi, si cei doi candidati (Ponta si Iohannis, n.red.) sa arate ce stiu (...) Amandoi sunt lasi. Comparati disputa dintre mine si Adrian Nastase sicea de acum", a declarat Traian Basescu, adaugand ca fiecare dintre cei doi ar putea avea un "glont de aur", dar nu intentioneaza sa le spuna care e.

"Daca as fi candidat, i-as spune fiecaruia care e glontul. Ce am avut de spus despre ei am spus", a mai declarat presedintele razand.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ