Băsescu s-ar putea întâlni cu susţinătorii de pe Facebook

| 04 iun, 2013

Preşedintele Traian Băsescu s-ar putea întâlni cu susţinătorii săi de pe Facebook, aşa cum este sugerat pe contul său, "Alături de Preşedintele Nostru", unde sunt publicate periodic mesajele şefului statului.

"Pentru noi, susţinătorii Preşedintelui, Facebook a fost locul în care am putut comunica direct, fără presiuni şi intervenţii. Poate a venit timpul să ne vedem şi faţă în faţă, ce spuneţi? Cum sună o întâlnire cu domnul Traian Băsescu în care să vorbim despre rolul Internetului şi al social media în comunicarea directă şi nemijlocită? Oare dânsul ar vrea?", este mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a lui Băsescu.

Această posibilă întâlnire nu ar fi prima dintre un politician şi susţinători organizată pe Facebook. Recent, Elena Udrea a organizat pe contul ei de Facebook un concurs în urma căruia s-a întâlnit cu un susţinător.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ