Băsescu ”salvează” România de chinezi

| 25 noi, 2013

Dacă tot se desfășoară în aceste zile la București o serie de evenimente importante, care implică participarea unor înalte oficialități chineze, printre care premierul acestui stat, e timpul să ne amintim și de scandalul zilei – respectiv, problema creditului și terenului agricol ale Ioanei Băsescu. Paradoxul face ca între China și achiziționarea acestui teren de către fiica președintelui să existe o foarte strânsă relație.

Astfel, conform declarațiilor făcute de către consilierul prezidențial Adrian Rădulescu, acest teren ar fi fost achiziționat în grabă, pentru ca acesta să nu fie cumpărat de chinezi.

Ce spunea Rădulescu într-o emisiune la un post de televiziune, nu cu mult timp în urmă:

Adrian Rădulescu: Dar vreau sa spun ceva, sint foarte fericit ca l-a cumparat altfel intra in posesia unor cetateni chinezi.

Moderator: Dar pe asta de unde o mai stiti

Adrian Rădulescu: Pai va spun eu ca chinezii erau acolo stateau sa... daca nu reusea Ioana sa-si ia creditul sa plateasca il luau chinezii

Moderator: Deci doamna Basescu ne-a salvat tara de chinezi, domle

Adrian Rădulescu: Da, da, ne-a salvat tara de chinezi”

Deci. familia Băsescu este nici mai mult, nici mai puțin decât stavila României în fața invaziei chinezilor.

Mă întreb oare cât de iresponsabil trebuie să fie să faci astfel de declarații din postura de consilier prezidential? Oare la fel de iresponsabil ca președintele care acceptă opinia consilierului ca fiind  și a, tăcând astfel complice?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2013
cantautor
nu stiu cine a fost primul:Lazaroiu sau Palada
Pop sau matura de sters pe jos...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ