Băsescu şi Udrea renunţă la politică pentru agricultură

| 12 aug, 2013

Elena Udrea probabil s-ar descurca bine în agricultură. Cu siguranţă, după ani de convieţuire cu Dorin Cocoş, a învăţat cum să traseze loturi.

L-am văzut pe Traian Băsescu la volanul unui tractor, declarând despre cum i-ar plăcea ca după ce renunţă la viaţa politică să se apuce de agricultură, să aibă o livadă de 50 de hectare cu piersici şi vreo 250 de hectare de teren pe care să îl cultive. Acum o auzim şi pe Elena Udrea, de asemenea atrasă de pomicultură. Pasiunea pentru liderul de la Cotroceni se observă, iar dacă preşedintele a evitat să spună ce fructe ar vrea să cultive cu adevărat, Elena Udrea i-a arătat încă o dată că îi este loială, declarând că ar vrea o livadă de pruni. Eventual, lângă livadă, şi o distilerie, cu o cameră specială dedicată preşedintelui, pe modelul Sultanului din Brunei, mare colecţionar de maşini, despre care se zvonea că avea o secţie dedicată în fabrica în care se asamblau limuzinele Mercedes Pullman.

Elena Udrea probabil s-ar descurca bine în agricultură. Cu siguranţă, după ani de convieţuire cu Dorin Cocoş, a învăţat cum să traseze loturi. Doar că, atunci când vorbeşti de sole, nu de parcări, loturile trebuie făcute mai mari decât suprafaţa unui autoturism.

Dar de unde această dorinţă a Elenei Udrea? Să fi luat în serios declaraţiile celui pe care cu atâta ardoare îl simpatizează? S-o fi gândit că dacă de atâtea ori au fost singuri pe holurile Cotrocenilor, cât de romantic ar fi să fie singuri în livadă? Să îşi pregătească cei doi evadarea din politică? Despre asta să fi discutat săptămâna trecută, în largul mării.

Adevărul e că pe căldurile astea, mai bine stai la umbra unui prun, cu un pai în gură, decât înconjurat de betoane, transpirând în fuga după voturi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ