Băsescu: ”Ţara asta arată ca un balamuc din punct de vedere politic!”

| 06 feb, 22:59

Fostul preşedinte, europarlamentarul Traian Băsescu, spune că el, din opoziţie, ar vota guvernul Orban II, pentru a nu prelungi criza politică şi atrage atenţia că în cazul în care alegeri anticipatele ar avea loc în acelaşi timp cu alegerile locale, PSD va face un scor bun, având în vedere mobilizarea partidului la alegerile locale.

 

”Constituţia noastră nu este făcută pentru instabilitate, este concepută pentru deplină stabilitate între două mandate. Ştiţi ce aş face, ca să le dau o lecţie? Eu ca opozant la Guvernul Orban i-aş vota eu şi i-aş pune în picioare. Dacă liberalii vor vota împotriva guvernului, eu, în opoziţie, i-aş vota guvernul.  Pentru a pune capăt unei crize care se va prelungi, dacă intrăm în jocul acesta”, a declarat Traian Băsescu la TVR, joi seara.
El spune că PSD nu este de neglijat, atunci când vine vorba de mobilizare pentru alegerile locale.
”Dacă vor fi anticipate simultan cu localele, eu vă asigur că PSD, spre marea mea insatisfacţie, va face un scor mult mai bun dintr-un motiv simplu: niciodată PSD nu e mai mobilizat ca la locale unde se bat primarii, consilierii, ca să îşi câştige locul. Ori asta înseamnă o mobilizare maximă a  întregii structuri a PSD care nu e de neglijat”, a spus Băsescu.
Fostul şef al statului a mai subliniat că pune ”în zona ridicolului” actuala criză politică.
”Eu pun în zona ambiţiilor şi cu asta basta, iar ridicolul... Nu sunt liberalii singurii ridicoli. Am avut un partid care a câştigat cu 46 la sută, şi-a dat singur jos două guverne. Acum a venit rândul ăluilalt partid, din opoziţie, să nu  îşi voteze el guvernele. Pe cuvântul meu că ţara asta arată ca un balamuc din punct de vedere politic”, a spus Băsescu.
Traian Băsescu l-a criticat şi pe liderul Pro Românie, Victor Ponta despre care a spus că ”se mişcă ca un electron” şi schimbă majorităţile.
”Uitaţi-vă că avem un guvern instabil şi ne pregătim să îl dărâmăm, avem justiţia în grevă şi avem Parlamentul într-o bulibăşeală în care  Ponta se mişcă ca un electron liber şi schimbă majorităţile în funcţie de cum  se odihneşte noaptea. Toate trei puterile statului sunt şubrezite. Arătăm rău ca ţară”, a mai spus Băsescu, potrivit News.ro.

 

Tag-uri: alegeri, basescu, romania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ