Băsescu – ”un dictator care nu ştie decât să ucidă”

| 12 sep, 2013

De dragul vremurilor trecute când fosta actriţă reuşise cum-necum să stopeze aşa-zisa persecutare a câinilor fără stăpân, madam Bardot a hotărât să ia o dată în plus taurul de coarne sau mai bine zis, preşedintele de urechi.

Ieşită la propriu din lumina reflectoarelor şi retrasă în culisele liniştite ale suburbiilor Parisului, Brigitte Bardot a decis să îşi asume, din nou, lupta împotriva celor care persecută câinii maidanezi în România. Şi cum duşmanul nu avea un chip, franţuzoaica şi-a adus aminte că mai avusese un conflict cu Traian Băsescu, în calitate de fost primar al Capitalei. Doar că lucrurile au evoluat – ce-i drept, nu în direcţia bună pentru români – iar Băsescu a ajuns de la primărie la preşedinţie. De dragul vremurilor trecute când fosta actriţă reuşise cum-necum să stopeze aşa-zisa persecutare a câinilor fără stăpân, madam Bardot a hotărât să ia o dată în plus taurul de coarne sau mai bine zis, preşedintele de urechi.

"Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-ar crede că s-a revenit sub Ceauşescu!", a afirmat fosta actriţă, într-o declaratie acordata agenţiei franceze AFP.

După ce m-am dezmeticit, mi-am dat seama că, dacă vreun profan citea declaraţia madamei pe fluxul agenţiei de presă, ar fi înţeles că desfăşurarea de forţe a americanilor ar viza de fapt restabilirea ordinii în România, nu în Siria. N-aş vrea să mă pronunţ cu privire la calitatea producţiilor cinematografice în care a jucat Brigitte Bardot. Poate unele-s geniale, poate altele-s mai puţin inspirate. Nu e treaba mea să evaluez prestaţiile artistice. Pot afirma însă cu certitudine că madam Bardot nu are proprietatea termenilor.

Desigur, e cetăţean european şi are drepturi, vorba campaniei. Dar a discredita gratuit România pentru că din suburbiile Parisului ţi se pare că la Bucureşti se întâmplă catastrofe nu este o atitudine demnă pentru o artistă de talia franţuzoaicei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2013
pensionar
Cam are dreptate.El se mandrea ca a umilit un ofocer, de a dus pe spate la nivelul 10 al vaporului, ca asa vroia sa arete cine e dictator.A dat cu capul intr-un turc, a lovit copilul, dar era facatura, a dat foc la vapoare sa scape de legea francezilor, a distrus toata clasa plitica, a invrajbit toata lumea cu toata lumea cuu ajutorul serviiciilor si a biserici care nu a spus nimiuc.De era un sinplu pensionar de alta etnie o ingropa, cu baietii.
22 sep, 2013
JULIO
SUNTEM FOARTE RĂTĂCIOȘI CU CUCOANA! EU PROPUN SĂ ADUNĂM TOAȚI MAIDANEZII CARE NU REPREZINTĂ ALTCEVA DECĂ PUTOARE, INFECȚIE ȘI PERICOL ȘI SĂ I LE FACEM CADOU.
14 sep, 2013
Exilatul Gica
Cainii si "Le Dicteteur de Carpathes"
Andrei, ai dreptate, ele doua, vasilica si andreea, cred ca n-au nici buze mari sau mici, si nici "cul". Le-ai ghicit, au numai labii mari si mici, pentru patrupedul din Carpati. Smecherul asta, smenarul asta si bisnitarul asta, a avut alte scopuri de a accede la putere, si nu evolutia societatii romanesti sau cresterea nivelului de viata, de liniste si de incredere al romanilor. Pleaca din istorie cu un singur succes "politic". I-a imbogatit pe bogati si i-a saracit, la blana pe saraci. ONG-urile de protectie a animalelor, au stiut pana azi, si de ce nu si in viitor, sa foloseasca banii alocati, pentru interesele membrilor lor, si asa se face, ca azi, sunt mai multi vagabonzi patrupezi in capitala si municipii. Toti politicienii s-au folosit de demagogia accelerata la maxim, pentru a se cocota in varful "patuiagului puterii", si de acolo, dupa ei - potopul.
14 sep, 2013
Exilatul Gica
Brigitte Bardot si Dicatatorul Traian
Si daca Madam, BB are dreptate? Ce va faceti si cu buzele si cu posterioarele? Le intoarceti spre Basescu? Ce masuri a luat Basescu, de cand era primar la Capitala si pana acum ? Trebuiau sa moara copii si sute de oameni muscati, sau BB sa ia atitudine? "Frantuzoaica", are mai mult simt si bunsimt civic, decat dictachiorul pe care-l acuza pe drept. Daca se tinea de promisiunile electorale si numai 50%, demagogul marinar, in cei 8 ani de dictatura basista, nu avea replica de azi a Brigittei. Fata de plesuvul din Carpati, ea este o celebritate, fie si cu buzele si cu restul, celuilalt i s-a urcat curul pe cap.
13 sep, 2013
Andreea
Nu cred eu ca ar conta prea mult prestatiile sale de actrita,cat conteaza faptul ca habar nu are de realitatile tarii noastre si de politica in general.Parerea mea este ca ar trebui sa se limiteze la problemele tarii ei si sa ne lase sa descurcam ce am incurcat noi(si cu ajutorul ei).Haide acum sa facem si noi pe desteptii si sa le radem in nas africanilor care nu isi pot vaccina copiii de malarie si sa le interzicem sa comercializeze spray de tantari sau plasele de la geamuri,nu?? Cand e vorba de siguranta noastra,de dreptul nostru la o viata decenta ,atunci pot veni toate actritele,inclusiv Marylin Monroe din groapa si nu cred ca ar trebui macar sa bagam in seama,daramite sa mai si plecam urechea.Nu poti veni cu o cerinta la o situatie de criza,fara sa prezinti si solutia,cum face madam Bardot.E anormal!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ