Băsescu: Un "infractor" strigă pe propria-i televiziune să iau mâna de pe Justiţie

| 16 sep, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că un "inculpat", un "infractor" strigă pe propria-i televizune cerându-i să ia mâna de pe Justiţie. Preşedintele s-a referit la Dan Voiculescu, care patronează prin fiica sa Antena 3 şi trustul Intact. Şeful statului a arătat că acesta răspândeşte ideea că Justiţia e subordonată unui om, fiind un exemplu de autodistrugere a imaginii României.

"Dacă noi propagăm această idee, cum să ne creadă cei din afară că Justiţia din România e independentă? Vedeam un inculpat care pe propria-i televiziune strigă prin clipuri: «Domnule Băsescu, ia mâna de pe Justiţie!». Şi el este un infractor, dar răspândeşte prin televizuni în mass-media ideea că Justiţia ţării e subordonată unui om. Şi cum să ne creadă atunci cei din afara noastră, chiar publicul românesc, că instituţiile statului legate de Justiţie funcţionează?", a spus preşedintele Traian Băsescu, conform Mediafax.

Şeful statului s-a referit la Dan Voiculescu, care este inculpat în dosarul ICA şi patronează prin fiica sa postul Antena 3 şi trustul de presă Intact.

Preşedintele a dat acest exemplu de autodistrugere a imaginii României, arătând că cei din afara ţării nu au cum să creadă că instituţiile statului român, respectiv Justiţia, funcţionează independent, când din interiorul ţării se afirmă contrariul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ