Bătaie mare pe rolul MARIEI TĂNASE din proiectul lui SERGIU NICOLAESCU. JOJO sau ANGELA GHEORGHIU?

| 07 ian, 08:56

Jojo si Angela Gheorghiu se lupta pentru a obtine rolul Mariei Tanase, in proiectul de suflet al regretatului Sergiu Nicolaescu, ce va fi regizat de Ioan Carmazan

Unul din proiectele de suflet ale regretatului Sergiu Nicolaescu este un film despre renumita artista Maria Tanase.Regizorul avea de gand sa duca la capat proiectul avand-o in rolul principal pe Catalina Grama, cea cunoscuta drept Jojo, prin prisma colaborarii acestora din ultimii ani.

Conform Libertatea, Nicolaescu i-ar fi lasat regizorului Ioan Carmazan sarcina sa duca la bun sfarsit acest proiect, avand-o pe Jojo in rolul principal. Doar ca, intre timp, a aparut o noua competitie puternica pentru acest rol.

Este vorba de Angela Gheorghiu, cea care si-a exprimat dorinta de a juca in viitorul film, avand mult mai multe atuuri din punct de vedere artistic decat Jojo.



“Am primit intre timp mai multe propuneri pentru acest rol. Soprana Anghela Gheorghiu si-a exprimat si ea dorinta de a juca. M-am si mirat ca m-a contactat, insa, din pacate, la ea este problema cu timpul. (Pe Jojo) Sergiu o placea foarte mult si pe care el o vedea in rolul Mariei Tanase”, a declarat Ioan Carmazan pentru Libertatea.

Pelicula urmeaza sa fie turnata anul acesta, iar Bobby Paunescu va fi implicat in proiect ca si producator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ