BĂTAIE pe averea unei cerşetoare din Gorj

| 20 feb, 2014

Femeia a trăit o viaţă întreagă din mila oamenilor, iar după ce primăria a înmormântat-o s-a descoperit că avea un sac plin cu bani. Acum rudele cerşetoarei vor să revendice averea.

O viaţă întreagă a aşteptat ca apropiaţii să-i dea măcar o cană cu apă, însă nimeni nu o băga în seama. Acum, când s-a aflat că a fost bogată, au apărut şi pretendenţii la moştenire, potrivit România TV.

Fratele femeii este din Craiova şi a venit la Târgu Cărbuneşti ca să deschidă succesiunea. Ginerele său a declarat jurnaliştilor că are acte doveditoare.

În plus, a apărut şi un presupus nepot chiar din satul în care locuia femeia. Primarul din Târgu Cărbuneşti este revoltat de această situaţie după ce ani de zile nimeni nu s-a interesat de soarta bătrânei.

"Nu voi discuta cu niciunul dintre ei pana nu o sa imi arate acte clare din care sa reiasa gradul de rudenie pe care il au cu defuncta. Acum, dupa ce au vazut in mass-media ca batrana avea atatia bani vin tot felul de rude. O sa le spun sa le fie rusine pentru simplul fapt ca au lasat-o in mizerie si nu s-au interesat de ea nici macar o clipa, iar acum au descoperit dintr-odata ca sunt neamuri bune", a precizat primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ