Becali, cerere de contopire a pedepselor

| 06 iun, 2013

Avocaţii lui Ggi Becali au depus astăzi o cerere prin care cer contopirea celor două pedepse cu executare. Astfel, dacă cererea va fi acceptată, Becali va sta în închisoare doar trei ani de zile. Există însă şi posibilitatea ca omul de afaceri să primească un spor de pedeapsă.

Această cerere de contopire  are scopul ca din cele două pedepse primite de latfundiar să fie executată doar una singură. Pentru ca această cerere să fie acceptată, cele două infracţiuni trebuie să fie concurente.

Există şi posibilitatea ca omul de afaceri să primească un spor de pedeapsă, iar cei trei ani să devină patru, informează România TV.

ÎCCJ nu a considerat de cuviinţă ca atunci când s-a pronunţat în dosarul Valiza să acorde şi acest spor de pedeapsă. Sporul se acordă de regulă atunci când există mai multe condamnări.

În România pedepsele se contopesc, devin o singură pedeapsă, în timp ce în SUA acestea se adună.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ