Beizadeaua Micula, cu Ferrariul pe terasă

| 29 apr, 12:52

Victor Micula, fiul miliardarului Viorel Micula, a primit o amendă de la autoritățile din Oradea care au vrut sa-i ridice automobilul parcat pe o alee dintr-un parc, tocmai la intrarea într-o cafenea.

"În timp ce stătea pe terasa cafenelei (..), în centrul parcului, lângă bolid a ajuns un echipaj al Poliţiei Locale, hotărât să-l ridice", scrie bihorel.ro.

Bodyguarzii miliardarului au apărut de îndată ce autoritățile s-au hotărât să ridice bolidul, care au încercat să scuze nesăbuinţa tânărului, apucându-se să “parlamenteze cu agenţii''.

În cele din urmă autoritățile au renunțat să îi mai ridice mașina, însă numai după ce acesta a achitat amenda de 300 de lei. Conform aceleiași surse, după ce a plătit amenda, Victor Micula a demarat de ''sub nasul poliţiştilor, cu acceleraţia călcată până la pământ''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ