Bianca Drăguşanu şi-a înregistrat "brandul" la OSIM

| 26 sep, 2014

Una din cele mai cunoscute persoane publice din România, Bianca Drăguşanu, şi-a depus actele pentru înregistrarea ca marcă înregistrată la OSIM.

Victor Slav, fost prezentator al rubricii meteo de la Stirile Pro TV, a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in vederea inregistrarii marcii "Bianca Dragusanu", scrie dailybusiness.ro.

Cererea a fost depusa pe 17 septembrie, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul OSIM.

Brandul este inregistrat pentru produse si/sau servicii grupate pe clasele 25 (articole de imbracaminte si incaltaminte, articole pentru acoperirea capului) si 35 (publicitate, conducerea si administrarea afacerilor, lucrari de birou).

Dragusanu Calintir Anca Bianca a avut doua tentative de inregistrare a propriului nume la OSIM anul trecut. Cele doua marci cu numele sau, respectiv Bianca Dragusanu si BB By Bianca Dragusanu, pentru care aceasta a depus cereri in 2013, au fost insa radiate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
nina
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ