Biletele CFR cumpărate online mâine dimineaţă vor fi fără loc

| 23 sep, 2013

Biletele de tren care vor fi cumpărate mâine, între orele 00.00 şi 08.00, prin sistemul online de rezervare şi vânzare, vor fi fără loc la trenurile care circulă în acest interval, urmând ca pasagerii să ocupe locurile în funcţie de disponibilitate, informează CFR Călători.

Potrivit unui comunicat al companiei, din cauza unor lucrări de mentenanţă la sistemul naţional de rezervare şi vânzare online, pe 24 septembrie, între orele 00.00 şi 08.00, la trenurile cu regim de rezervare care circulă în acest interval, se vor cumpăra bilete fără loc, urmând ca pasagerii să ocupe locurile din tren în funcţie de disponibilitate. De asemenea, nu se vor putea vinde bilete cu anticipaţie. 

În plus, achiziţia de bilete online şi prin automatele de vânzări (xsellKioşk şi ZebraPay) se va întrerupe, în timp ce vânzarea cardurilor Tren Plus va fi suspendată.

CFR Călători subliniază că pasagerii care vor cumpăra bilete în acest interval vor beneficia de toate ofertele şi reducerile practicate de companie, printr-o procedură care necesită timpi suplimentar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ