Biletele la meciul Ungaria - România vor fi puse în vânzare vineri

| 30 iul, 17:55

Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români la meciul echipei naţionale din deplasare cu Ungaria vor fi puse, vineri, în vânzare de Federaţia Română de Fotbal, comercializarea urmând să se facă exclusiv online.

"În perioada 31 iulie - 19 august, biletele la meciul Ungaria - România din 4 septembrie, rezervate fanilor români, vor fi disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro. Pentru această partidă, gazdele au oferit Federaţiei Române de Fotbal 1.100 de bilete în sectorul E al Groupama Arena din Budapesta. Începând de vineri, 31 iulie, ora 14.00, şi până la 19 august, tichetele pot fi rezervate pe site-ul www.bilete.frf.ro", anunţă FRF pe site-ul oficial.

Preţul unui bilet este de 55 de lei, iar plata se face exclusiv cu cardul.

FRF menţionează că tichetele vor fi nominale şi netransmisibile (vor conţine numele, data şi locul naşterii, conform legislaţiei maghiare). Fiecare solicitant poate achiziţiona maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion. Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise la 20 august către Federaţia Maghiară de Fotbal.

Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în Bucureşti fiind de 6 lei, iar în ţară de 9 lei).

Accesul pe stadion se va face pe baza biletului de intrare însoţit de un act de identitate. În ziua meciului, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17.45. Fanilor români le va fi permis accesul pe Groupama Arena doar cu steagurile României, fără alte inscripţionări, şi numai după trecerea prin Fan Zone.

"Pe adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal au sosit solicitări de bilete în avans şi la pachet, din partea mai multor grupuri, în contradicţie cu procedura de ticketing a Federaţiei Române de Fotbal cu care fanii români s-au obişnuit, una bazată pe transparenţă şi echidistanţă faţă de suporterii echipei naţionale. Ne bucurăm de interesul acordat partidelor echipei naţionale însă, în acelaşi timp, ne reafirmăm poziţia fermă de a nu face compromisuri, cu atât mai mult când este vorba de pasiunea suporterilor români. Singura modalitate de achiziţie a biletelor este cea prevăzută mai sus, exact în termenii precizaţi. Federaţia Română de Fotbal nu comercializează, direct sau prin intermediari, pachete turistice care includ accesul la evenimente ale echipei naţionale din deplasare", se menţionează pe site-ul FRF.

Partida Ungaria - România va avea loc, la 4 septembrie, la Budapesta, în preliminariile Euro-2016. În tur, în octombrie, la Bucureşti, scorul a fost egal, 1-1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ