Moțiunea simplă pe sănătate, dezbătută marțea viitoare de plenul Camerei Deputaților

| 13 iun, 15:21

Moțiunea simplă pe sănătate depusă de PMP va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaților marțea viitoare începând cu ora 11,30, a decis Biroul permanent.

Anunțul a fost făcut de secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran, după ședința conducerii Camerei.

Deputatul PMP Petru Movilă a anunțat, marți, în plenul Camerei Deputaților, depunerea moțiunii simple pe sănătate intitulată "Când Sănătatea va fi fost o prioritate".

În textul moțiunii simple se arată că preocuparea cea mai importantă a guvernului PSD în sănătate este acoperirea lipsei de responsabilitate în privința crizei de vaccinuri, a măsurilor de autorizare sanitară a spitalelor, a exportului de medicamente esențiale pentru bolnavii de cancer, precum și a achiziției de ambulanțe.

"Premierul Grindeanu și responsabilul de resort, Florian Bodog, au făcut tot ce le stă în putere pentru a respecta promisiunile bombastice din programul de guvernare în domeniul sănătății. În același timp, preocuparea cea mai importantă a guvernului PSD în sănătate constă în acoperirea lipsei de responsabilitate pe aspecte mult mai concrete, cum sunt vaccinarea și criza de vaccinuri, absența măsurilor privind autorizarea sanitară a spitalelor care nu îndeplinesc criterii de bun simț, minimale, împiedicarea re-exportului de medicamente esențiale pentru bolnavii de cancer, dansul printre interese pentru achiziția de ambulanțe", precizează textul moțiunii simple.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ