Black Friday 2013: vânzări peste aşteptări la televizoarele de la Domo

| 22 noi, 2013

Vânzările magazinelor Domo au atins 4 milioane de euro până la ora 12.00, în prima zi a campaniei Black Friday. Vânzările online ale companiei au fost însă blocate de faptul că site-ul este încă de ieri noapte nefuncţional. S-au epuizat stocurile pentru anumite modele de televizoare.

 

Pe categoria televizoarelor, unele dintre cele mai dorite produse de către consumatori de Black Friday, vânzările până la ora 12.00 au depăşit aşteptările, clienţii achiziţionând peste 6.000 de televizoare. Deşi s-au epuizat stocurile pentru anumite modele, Domo continuă promoţiile prin suplimentarea ofertei de Black Friday cu noi produse la preţuri reduse, pentru a răspunde interesului crescut pentru această categorie.

Categoria electrocasnicelor mari şi mici a depăşit 10.000 de bucăţi vândute până la ora 12.00, dintre care peste 2.000 de maşini de spălat, peste 1.500 de aparate frigorifice şi peste 3.000 de aspiratoare.

Pe segmentul dispozitivelor mobile, tabletele se află în topul vânzărilor, fiind şi produsele cele mai dorite de către consumatori de Black Friday. Peste 3.500 de tablete au fost vândute în magazine până la ora 12.00.

La Domo, Black Friday durează o săptămână, ofertele continuând până pe 28 noiembrie.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ