Blaga: Cătălin Predoiu, nominalizat ca premier al "guvernului alternativă" al PDL

| 08 iul, 2013

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis nominalizarea prim-vicepreşedintelui democrat-liberal Cătălin Predoiu ca premier al ''guvernului alternativă'' al partidului, a anunţat preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, luni, într-o conferinţă de presă.

"Am luat o decizie extrem de importantă. A fost nominalizat de către Biroul Permanent Naţional domnul prim-vicepreşedinte Cătălin Predoiu pentru a coordona activitatea 'guvernului alternativă' al Partidului Democrat Liberal. (...) În programul politic am spus-o clar, locul preşedintelui partidului este în Modrogan. De activitatea guvernamentală se va ocupa altcineva. Astăzi domnia sa a fost nominalizat pentru a coordona 'guvernul alternativă'', a declarat Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberalilor a subliniat că validarea lui Predoiu se va face în cadrul unui Consiliu Naţional de Coordonare care se va desfăşura la Baia Mare, pe 17 august.

Potrivit acestuia, în BPN s-au mai decis şi numirea ca preşedinte interimar al organizaţiei PDL Dâmboviţa a lui Jean Popescu, precum şi calendarul acţiunilor pentru constituirea Coaliţiei pentru o Constituţie a cetăţenilor.

Legat de amânarea referendumului privind Constituţia, Blaga a arătat că este 'indiscutabil prima mare victorie a PDL împotriva unui Parlament de 70%'.

"Şi probabil nici nu vom mai ajunge la a discuta sau a supune referendumului, anul viitor, procesul de a schimba Constituţia după dorinţa USL-ului", a mai declarat preşedintele PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ