Blaga: Cioloş a spus că nu va intra în campania pentru parlamentare în PNL pentru a nu avea probleme de conştiinţă

| 21 iun, 21:09

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marţi, că propunerea adresată lui Dacian Cioloş de a se înscrie în partid a venit din partea unui singur liberal, Marcel Vela, dar a precizat că premierul a declinat-o motivând că nu doreşte să intre în PNL în campania pentru parlamentare ca să nu aibă probleme de conştiinţă.

"Eu nu l-am invitat în partid. Un singur coleg, domnul Vela, haideţi să lămurim şi aici, să nu aveţi alte nelămuriri. Domnul Vela (Marcel Vela - n.r.) i-a făcut această propunere, colegul nostru de la Caraş. Suntem un partid democratic, fiecare poate să spună ce are de gând să facă. Premierul i-a răspuns onest: 'nu intru în această campanie electorală, aşa înţeleg, nu vreau să am probleme de conştiinţă' şi noi nu vrem să-i creăm probleme de conştiinţă domnului premier. Deci, lucrurile sunt clare", a declarat Vasile Blaga, întrebat despre invitaţia adresată premierului Cioloş de a se înscrie în PNL. 

Marţi după-amiază, premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit cu liderii liberali la Palatul Parlamentului, la solicitarea celor de la PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ