Blaga, despre reevaluarea lui Tiberiu Niţu: Interesantă, foarte interesantă

| 16 mai, 2013

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat joi că i se pare "foarte interesantă" reevaluarea de către preşedintele Traian Băsescu a noului procuror general Tiberiu Niţu.

"Interesantă, foarte interesantă. Noi nu ne-am permis ca pe acest parcurs al audierilor să intervenim pentru că noi credem că ăsta e rolul Consiliului Superior al Magistraturii. Un lucru care ne-a întristat a fost negocierea domnului Morar. Noi am susţinut că au fost şi sunt în ţara asta magistraţi, procurori, care şi-au făcut cu vârf şi îndesat treaba şi lucrul acesta l-aţi văzut în toate rapoartele MCV, unde negru pe alb au fost precizate şi instituţiile şi au fost nominalizaţi şi unii oameni care şi-au făcut foarte bine datoria, unul dintre aceştia fiind Daniel Morar. Noi am fi fost bucuroşi dacă s-ar fi făcut rocada, Daniel Morar - procuror general, iar Codruţa Kovesi - şefă DNA", a spus Blaga într-o conferinţă de presă la Dragoş Vodă, în judeţul Călăraşi, întrebat cum comentează reevaluarea lui Niţu de către şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul de numire în funcţie a lui Tiberiu Niţu în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ