Blugento anunţă „Blugento Express” – serviciul care permite cumpărarea de magazine online la cheie, gata de lansare

| 19 mar, 18:04

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, anunţă „Blugento Express”, serviciul care pune la dispoziţia comercianţilor o platformă cu magazine online bazate pe soluţia Magento, gata de lansare, complet echipate, bine construite şi cu design de ultimă generaţie.

Noul serviciu va fi disponibil începând cu luna aprilie, iar comercianţii care își doresc prezenţă online, pot avea propriul shop, perfect adaptat business-ului, în numai 24 de ore.

„Ideea acestei platforme, cu magazine online gata de lansare, a pornit de la nevoia de simplitate a comercianților şi în urma cererilor tot mai numeroase ale  antreprenorilor care își doresc să fie prezenți în online cât mai rapid şi să aibă din start un shop perfect funcţional. Accesând această platformă, comercianții își vor putea alege rapid și simplu magazinul online potrivit pentru business-ul lor și vor beneficia de servicii ataşate, precum configurarea tehnică a magazinului, adaptarea design-ului la brandul propriu, setarea domeniului propriu, suport tehnic, integrarea cu peste 100 de soluţii de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive și un start mai bun în retailul online”, spune Sandu Băbăşan, CEO Blugento.

În acest context, până la finalul anului, Blugento estimează că va vinde peste 150 de astfel de magazine online gata de lansare.

Numărul de magazine online pe piaţa din România este în continuă creştere şi într-un ritm din ce în ce mai alert. Iar această efervescenţă de la nivelul industriei generează nevoia de identificare de noi verticale de creştere şi de noi modalităţi de a facilita prezenţa online a comercianţilor – magazinele online pe bază de abonament fiind cea mai importantă tendinţă de acest fel.

„La nivel naţional, estimăm înfiinţarea anul acesta a aproximativ 400 de magazine online pe bază de abonament. De asemenea, circa 200 de magazine online deja existente pe piaţă vor migra de la platformele clasice pe care le folosesc, către cele pe bază de abonament, mai flexibile şi uşor de adaptat cerinţelor comercianţilor”, mai spune Sandu Băbăşan.

Magazinele online disponibile în „Blugento Express” sunt gândite pentru a fi foarte flexibile, adaptabile în funcţie de buget, business şi preferinţele clienţilor. Comercianții vor putea alege din  8 categorii de shop-uri online:

 

-      Fashion & Accesorii

-      Electronice & Electrocasnice

-      Cosmetice & Îngrijire Personală

-      Home & Deco

-      Auto & Moto

-      Horeca

-      Copii & Bebe, Jucării

-      Hobby & Handmade

Magazinele online disponibile în „Blugento Express” vor avea preţuri cuprinse între 190  de euro şi 790 de euro, în funcţie de tipul de design (dacă este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) şi în funcţie de complexitatea acestuia. Comercianţii vor avea posibilitatea de a-şi alege un magazin cu design unic, care, odată cumpărat, va fi doar al lor şi nu va fi revândut, caz în care costul poate ajunge la 790 de euro. Pentru magazinele cu design personalizabil, care poate fi revândut şi altor comercianţi, preţurile încep de la 190 de euro. În amblele opţiuni este inclus în preţ şi un pachet de personalizare al design-ului care cuprinde modificări grafice pentru ca magazinul să se adapteze brandului (personalizare cu logo, bannere, paleta de culori).

Shop-urile online disponibile în „Blugento Express” vor putea fi achiziţionate împreună cu unul dintre pachetele de abonament: pachetul Boutique (în valoare de 59 de euro/lună), pachetul Start (în valoare de 99 de euro/lună, recomandat business-urilor cu o ofertă mai mare de produse) şi pachetul Grow (în valoare de 199 euro/lună, recomandat pentru afacerile dezvoltate, cu volume mari).

Magazinele vor fi configurate în 24 de ore de la primirea informaţiilor despre proiect. Fiecare client nou este trecut printr-un proces de onboarding, pentru a înţelege exact nevoia business-ului lui: tipuri de produse vândute, funcţionalităţi şi integrări necesare, cerințe specifice (ex. migrare de pe alte platforme etc.). De asemenea, shop-urile online create de Blugento sunt optimizate pentru toate tipurile de dispozitive (laptop, tabletă, telefoane), asigurând cea mai bună experiență de utilizare pentru clienții comercianţilor, indiferent de dispozitivul de pe care intră în shop.

„Blugento Express” completează astfel portofoliul de servicii şi soluţii de integrare oferit de Blugento, alăturându-se soluţiei de ecommerce construită pe platforma Magento, prin care comerciantilor le sunt oferite toate funcţionalităţile necesare unui magazin online de succes, şi serviciului „Website by Blugento” care permite oricând transformarea site-urilor în magazine online.

Despre Blugento

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluţii de ecommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din întreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi, clienţii având acces la toate funcţionalităţile oferite de platforma Magento, adaptate la piaţa din România din punct de vedere fiscal şi legislativ.

Blugento are în prezent peste 300 de clienţi şi oferă o gamă completă de servicii de ecommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ