Blugi de la branduri precum Prada sau Diesel, produse la Buzău de un afacerist italian

| 03 dec, 2013

Blugii de la branduri precum Prada sau Diesel sunt confecţionaţi în România, la Buzău, iar în fabrica de textile a afaceristului italian lucrează 500 de români.

Societatea Ring Textile a intrat în evidenţa Registrului Comerţului din Buzău în anul 1999, ca firmă profilată pe fabricarea de îmbrăcăminte în sistem lohn, administrată de italianul Angelor Serafin. 
Afaceristul urma să producă în halele din spatele Fabricii de Bere pantaloni, jachete şi fuste din bumbac, tip blugi, de diferite dimensiuni şi culori.

A trecut mai bine de un deceniu iar firma italianului Angelo Serafin a mers din ce în ce mai bine. A prins contracte, de-a lungul existenţei fabricii, cu renumitele firme internaţionale: United Color of Benetton, Calvin Klein, Brama Sportswear, Quartermaster (Indian Rose), Grant, Diesel, Indas (la Martina), Mason, Hugo Boss şi, mai nou, Prada.

Angelo Serafin, are 54 de ani şi deja se declară un iubitor de pământ românesc iar în prezent locuieşte la Buzău.  A renunţat în ţara sa natală la un loc de muncă foarte bun: a lucrat timp de 13 ani ca director de producţie în firma Replay, iar apoi alţi doi ani la Calvin Klein. A plecat să caute pentru companie o piaţă de producţie mai ieftină, a ajuns în România prima dată în 1991 iar peste alţi opt ani s-a hotărât să revină definitiv. Are peste 500 de angajaţi la firma din Buzău, toţi foarte pricepuţi în meseria lor. Face blugi pentru firme importante din toată lumea sau personalizează jeanşii, aplicându-le diverse capse sau decolorându-i.

Este unul dintre cei mai importanţi plătitori de taxe şi impozite autorităţilor române. "Oamenii sunt extrem de bine pregătiţi ceea ce m-a şi determinat să îmi dezvolt afacerea aici şi să rămân, cu familie cu tot", spune Angelo Serafin, potrivit adevărul.ro. Locuieşte în Buzău împreună cu soţia şi fiul său, în vârstă de 19 ani, şi deja consideră că aici este casa lor, chiar dacă au suflet italian. Nu şi-a vândut casa din Italia pentru că ”de acel loc se leagă multe amintiri”, însă spune că acum Buzăul este casa sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ