BMW i3, prima maşină electrică de serie a BMW, va avea premiera săptămâna viitoare

| 22 iul, 2013

BMW i3, primul automobil electric de serie dezvoltat de către compania germană şi care va costa 34.950 de euro în ţara de origine, va avea premiera internaţională la data de 29 iulie, în cadrul unor evenimente organizate în metropole din Europa, America şi Asia, a anunţat, astăzi, BMW Group România.

BMW a anunţat un preţ de bază de 34.950 de euro /inclusiv TVA/ pentru BMW i3 în Germania, automobilul fiind disponibil pentru clienţii din această ţară începând cu luna noiembrie 2013.

Potrivit sursei citate, BMW i3 va avea premiera internaţională luni, 29 iulie, prin intermediul unor evenimente organizate în paralel pe trei continente în metropolele Londra, New York şi Beijing. 

Produsele şi serviciile BMW vor fi comercializate printr-un model de vânzări multi-canal care va cuprinde dealeri autorizaţi BMW şi un centru de prezentare (Customer Interaction Center/CIC), precum şi o platformă online. Toate canalele de vânzări vor fi conectate integral, iar clienţii vor avea posibilitatea să-şi personalizeze întregul proces de cumpărare pentru a-şi satisface cerinţele. 

În cazul anumitor pieţe va fi introdusă şi o forţă mobilă de vânzări, alături de echipa de vânzări, care va fi la dispoziţia clienţilor în showroomurile tradiţionale.

BMW i3 este primul automobil premium din lume conceput de la zero pentru a fi propulsat de un sistem electric şi care utilizează construcţia ultra-uşoară. Maşina este dedicată marilor aglomeraţii urbane şi va debuta treptat pe cele mai importante pieţe din lume în următorul an.

BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete datorită mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 28 de locaţii de producţie şi asamblare în 13 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

Anul trecut, compania a vândut, la nivel mondial, aproximativ 1,85 milioane de automobile şi peste 117.000 motociclete, iar profitul brut pentru anul fiscal 2012 a fost de 7,82 miliarde euro, veniturile atingând totodată pragul de 76,85 miliarde euro.  BMW Group a fost desemnat, în ultimii opt ani, lider al industriei în Dow Jones Sustainability Indexes.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ