BMW M5 restilizat va fi comercializat din iulie în România

| 27 iun, 2013

Varianta restilizată a sedanului BMW M5 va fi comercializată în România începând din luna iulie, potrivit site-ului reprezentanţei BMW România.

De asemenea, Pachetul Competition va fi disponibil pe cele mai puternice şi rapide modele create vreodată de BMW - M5 şi M6, aducând un plus de putere şi mai multe elemente dedicate pentru un plus de performanţă.

Noul M5, cu accente noi de design, un pachet Competition opţional pentru performanţe mai impresionante şi opţiuni extinse BMW Individual şi BMW ConnectedDrive, va fi comercializat pe piaţa autohtonă la acelaşi preţ ca versiunea precedentp, de 86.500 euro fără TVA.

BMW M5 este propulsat de un motor V8 de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi o putere maximă de 412 kW/560 CP. În combinaţie cu transmisia M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, diferenţialul M activ de pe puntea spate şi tehnologia suspensiei reglată pe baza experienţelor din motorsport, acest propulsor de turaţie înaltă garantează performanţe dinamice remarcabile, cu un regim de funcţionare la turaţie înaltă, cu o putere maximă obţinută pe intervalul 6.000 - 7.000 rotaţii pe minut (rpm) şi un cuplul maxim pe intervalul 1.500 - 5.750 rpm.

Cu pachetul Competition, puterea motorului V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo a crescut cu 11 kW, la 423 kW/575 CP. 

Cu începere din luna iulie, BMW Individual va oferi o gamă de noi culori exterioare pentru BMW M5 (Pure Metal Silver, Pyrite Brown metalizat, Frozen Blue metalizat şi alte nuanţe BMW Individual mat), precum şi nuanţe exclusive pentru piele (Cashmere Beige şi Nutmeg). De exemplu, datorită culorii Pure Metal Silver din portofoliul BMW Individual, caroseria are o strălucire metalică intensă. Aceasta se datorează combinaţiei între un pigment cu efect special şi sistemul de vopsea pe bază de apă. Adăugarea unor particule foarte fine de aluminiu garantează o suprafaţă uniformă şi strălucitoare. În funcţie de unghiul sub care sunt privite, aceste particule creează un contrast luminos-întunecat şi accentuează suprafaţa caroseriei. Această vopsea evidenţiază mai bine liniile şi contururile modelului şi adaugă o amprentă atractivă designului maşinii.

Unice în segment, funcţiile extinse de internet, disponibile şi în România, permit utilizatorului accesul la un pachet bogat de aplicaţii care, suplimentar, se extinde permanent. Sunt astfel disponibile funcţii de streaming audio şi web radio precum Deezer sau aplicaţii social media precum Facebook şi Twitter.

Pachetul Competition permite caracteristici de performanţă optimizate la toate modelele, aşa cum demonstrează cele 0,1 secunde scăzute din timpul de sprint 0-100 km/h şi 0,2 secunde pentru accelerarea de la 0 la 200 km/h. Dinamica în viraje şi elasticitatea au fost şi ele îmbunătăţite - ceva ce este observat la condusul zilnic, dar este experimentat la maximum pe circuit. În special împreună cu frânele M din carbon ceramic - dotare opţională -, toate calităţile dinamice asociate cu automobilele BMW M sunt încă o dată amplificate.

Noul pachet este disponibil în România cu un preţ de 7.215 euro fără TVA pentru modelele BMW M6 şi 7.470 euro fără TVA pentru BMW M5.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ