Boala de care suferă tot mai mulţi tineri din întreaga lume

| 22 oct, 2013

The Atlantic publică un material despre o nouă boală de care suferă în special tinerii: sleeptexting, adică trimiterea de mesaje SMS în somn. “Sleeptexting, numită ştiinţific parasomnie, este noul somnambulism”, scrie sursa.

O tânără şi-a dat seama că suferă de această afecţiune după ce i-a trimis unui prieten un SMS în care i-a scris numele tatălui ei mort. Prietenul a sunat-o în dimineaţa următoare, să o întrebe dacă e în regulă. Abia atunci, Casey Vandeventer (31 de ani) şi-a dat seama că suferă de această tulburare a somnului.

“Între somn şi starea de veghe este o linie foarte subţire. Acum poţi trimite un SMS, iar peste cinci secunde poţi dormi”, spune Michael Caleb, profesor la Centrul Caleb din New York.

The Atlantic scrie şi despre alte cazuri: Alex Thielen (22 de ani) i-a trimis fostului ei prieten un mesaj în care îi cerea să se întâlnească, în timp ce Geo Santistevan i-a scris fetei de care era îndrăgostit un mesaj incoerent, plin de greşeli gramaticale.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ