Boc la DNA: Am prezentat aspecte privind modul de funcţionare a Guvernului şi procedurile de desemnare în diverse comisii

| 16 mar, 15:23

Fostul premier Emil Boc, actual primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat miercuri că le-a prezentat procurorilor DNA aspecte şi detalii care vizează modul de funcţionare a Guvernului, relaţia cu ministerele şi procedurile de desemnare a unor reprezentanţi în comisii.

Emil Boc a fost audiat miercuri la DNA în calitate de martor în dosarul ANRP. 

La ieşire din sediul DNA, edilul a precizat că declaraţia de martor dată în faţa anchetatorilor a vizat procedura de organizare şi funcţionare a Guvernului în baza Legii 90/2001. 

"Am prezentat aspecte şi detalii care vizează modul de funcţionare a Guvernului, relaţia Guvernului cu ministerele de resort şi procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanţi. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare şi acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea şi deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care ţin de procedurile de funcţionare a unui guvern în baza prevederilor legale", a afirmat fostul premier. 

Emil Boc a stat peste două ore în sediul DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ