Bode, despre certificatul verde: ”În Guvern nu s-a discutat nicio clipă despre posibilitatea asumării răspunderii!”

| 21 dec, 20:30

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, că nu înţelege de ce s-a creat agitaţie în jurul asumării răspunderii de către Guvern pentru certificatul verde, atâta timp cât în Executiv nu a existat o astfel de discuţie.

 

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, marţi, la Parlament, că nu înţelege de ce s-a creat agitaţie în jurul asumării răspunderii pe tema certificatului verde profesional.
”Domnul prim-ministru Nicolae Ciucă nu a exprimat un astfel de punct de vedere. În consecinţă, vă confirm că în Guvern nu s-a discutat nicio clipă despre posibilitatea asumării răspunderii”, a afirmat Bode, marţi, întrebat despre certificatul verde.
Acesta a precizat că nu crede că este cazul ca un Guvern cu susţinere solidă în Parlament să îţi asume răspunderea pe vreun proiect.
”Personal, nu văd în regulă ca un Guvern cu susţinere de 70% în Parlament să-şi asume răspunderea pe orice proiect de lege în general”, a mai afirmat Bode, potrivit News.ro.
Întrebat dacă certificatul verde profesional ar putea fi adoptat până la finalul anului, Bode a mai afirmat: ”dacă Parlamentul se mobilizează, cu siguranţă poate trece până la finalul anului”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ