BOMBĂ! Elena Udrea, în ipostaze nemaivăzute cu iubitul său. Imagini EXPLOZIVE cu cei doi

| 26 iun, 16:24

Una dintre cele mai dorite femei din România iubeşte din nou! Fostul ministru a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în timp ce se sărută cu un tânăr. Totul s-a întâmplat la miezul nopţii, pe terasa unui restaurant de lux din Herăstrău.

În prezent, Elena Udrea încearcă să îşi recapete stralucirea pierduta in spatele zavoarelor ferecate de la inchisoare. Iar daca in trecut Dorin Cocos a fost barbatul langa care fostul ministru s-a ridicat si s-a format, acum, se pare ca ranile inca necicatrizate ii sunt oblojite sentimental de un barbat mai tanar, pe numele sau Valentin.

Eliberata din puscarie si din casnicie, dupa divortul- mut de Cocos, Elena Udrea iubeste din nou. Paparazzii CANCAN.ro au reusit sa obtina ieri seara imagini senzationale cu “Blonda de la Cotroceni” si Valentin, un tanar bine lucrat, cu tenul masliniu, pe o terasa unui restaurant de lux din parcul Herastrau.

In apropierea de miezul noptii, intr-o atmosfera romantica dictata de lumanari si aroma de sampanie fina, Udrea si Valentin si-au aruncat priviri lungi, s-au mangaiat si... s-au sarutat fara sa le pese ca ar putea fi observati. Semn ca Elena e dispusa sa-si strige iubirea in public, sub clar de Luna.

 

Citeşte şi: ELENA UDREA: Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ