BOMBĂ: Arpad Paszkany i-a dat mită lui Radu Mazăre

| 16 apr, 15:16

Înalta Curte de Casaţie a confirmat faptul că milionarul Arpad Paszkany i-a dat mită primarului suspendat al Constanței, Radu Mazăre.

Informaţia apare într-o încheiere a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în care se menționează:

"Primarul Constanței, Mazăre Radu, prin intermediul unui apropiat (Strutinsky, asociat al Soti Cable Neptun) a condiționat reprezentanților beneficiarului proiectului eliberarea autorizației de construcție de plata sumei de 1 milion de euro.

Suma susmenționată urma sa fie mascată sub forma unui contract de publicitate având ca beneficiar firma Tripont Invest SRL, iar prestator S.C. Soti TV Neptun S.R.L..

Despre această solicitare au avut cunoștință mai multe persoane din anturajul dlui Arpad Paszkany, printre care domnul Florin Ciorca, care era implicat în proiect, precum și domnul Adrian Pocola, șeful de proiect, posibil și personalul din cadrul serviciului contabilitate din cadrul firmei Tripont.

Știu că solicitarea primarului Constanței, dl. Radu Mazăre, a fost acceptată de către dl. Arpad Paszkany. Contractul de publicitate prin care a fost mascată mita a fost întocmit de dl. avocat Sorin Alăzăroaie”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ