BOMBĂ! Dan Petrescu, la un pas de a deveni noul antrenor de la ASA Tg. Mureș

| 05 iun, 21:05

Dan Petrescu va reveni din sezonul viitor în Liga 1. Fostul tehnician al Unirii Urziceni a ajuns la un acord de principiu cu vicecampioana ASA Tg. Mureș.

Rămasă fără antrenor după despărțirea de Liviu Ciobotariu, plecat la Al Faysaly, în Arabia Saudită, ASA Tg. Mureș s-a orientat către un antrenor cu experiență, Dan Petrescu. Acesta a fost astăzi la Tg. Mureș pentru a inspecta baza de pregătire a mureșenilo, anunță Prosport. "Bursucul", fost campion cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, revine astfel în Liga 1 după o pauză de 6 ani.

Dan Petrescu a mai antrenat în trecut la Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi.

ASA Târgu Mureș va participa în sezonul viitor în preliminariile Europa League. Echipa va intra în competiție în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, care se va disputa pe 30 iulie şi 6 august.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ