BOMBĂ! OANA ZĂVORANU a fost dusă la DIICOT

| 10 aug, 15:47

Oana Zăvoranu pregătise, astăzi, o conferință de presă în care dorea să facă lumină într-o serie de probleme care au tot apărut de la moartea mamei sale. Cu toate acestea, DIICOT-ul i-a ”stricat” socotelile.

Din cauza unor probleme, Oana a fost nevoită să amâne conferința de presă care urma să aibă loc. ”Au intervenit probleme urgente cu DIICOT-ul și sunt nevoită să merg urgent până la bancă. Mă voi întoarce în maximum 15 minute”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana este hotărâtă să facă lumină în povestea cu firma mamei sale, unde au intervenit tot mai multe probleme de la moartea Marioarei, mama vedetei. Mai mult, ea bănuiește că asociatul Marioarei îi pune bețe în roate, iar Oana este decisă să ”rupă pisica” și să spună public tot ceea ce se întâmplă. "Sunt extrem de multe dezvăluiri bombă pe care le voi face. Sunt multe nume importante de spus. Toată lumea ştia că Dragoş Ionel Stoian a stat ascuns deoarece sunt multe suspiciuni că ar fi spălat bani. Este un colecţionar de off-shore. El nu era un acţionar de bunăcredinţă, bine protejat şi de Mărioara Zăvoranu. El este o săgeată care are în spate o colecţie de offshore-uri. Planurile le-au fost dejucate acestor hoţi", a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 aug, 11:38
nicoleta
oferta
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
10 aug, 17:16
Ana
Oferta
Dacă nu ai bogății moștenite poți lucra acasă.
Oferim lucru pe internet. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii la email [email protected]
10 aug, 16:29
BUCUR GABRIEL
mai mult, mai bine
''Oferte-Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal.
Cerinte:
- cunostinte minime PC;
- necesarcalculator;
- conexiune internet;
- varsta minima 18 ani;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „PROIECT” la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ