BPN al PNL a validat candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei

| 29 feb, 13:42

Biroul Politic Național al PNL a validat luni candidatura deputatului Ludovic Orban la Primăria Capitalei, au precizat surse liberale.

În cadrul BPN al PNL vor fi validate și candidaturile la alte două municipii reședință de județ: Târgoviște — Ciprian Prisăcaru și Râmnicu Vâlcea — Grig Crăciunescu, potrivit surselor citate.

Totodată, în acest for vor fi validate și o serie de candidaturi la funcția de președinte de Consiliu Județean: Brăila — Florin Cârligea, Vâlcea — Cristian Buican, Constanța — Gheorghe Dragomir, Tulcea — Vasile Gudu.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, propus inițial candidat al PNL București la Primăria Capitalei, s-a retras din competiție săptămâna trecută.

Spunea atunci Ludovic Orban că Bucureștiul are nevoie de o persoană cu viziune, adăugând că este pregătit să parcurgă toți pașii procedurali pentru validarea candidaturii sale.

„S-a hotărât să fiu eu candidatul. În spatele candidaturii mele se află o viață de muncă în slujba comunității. Ultimii 25 de ani i-am petrecut în slujba semenilor mei. Am ocupat funcții publice importante în care am lăsat urme, în București și în jurul Bucureștilor există lucruri pe care le-am făcut sau la care am participat pentru a fi făcute. (...) Candidez nu ca să mă aflu în treabă, candidez pentru că Bucureștiul are nevoie de o mână pricepută, are nevoie de o persoană cu viziune care să facă astfel încât Bucureștiul să conteze, iar bucureștenii să trăiască într-adevăr într-o capitală demnă de UE. Sunt hotărât să pun toată energia, toată forța de care dispun, toată priceperea și cunoașterea mea alături de echipa PNL pentru a atinge obiectivul fundamental al nostru: câștigarea Primăriei Capitalei și a primăriilor de sector”, spunea Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ