Bruno Roche, Moisescu şi Semenescu, citaţi la DNA. Li se aduc ACUZAŢII NOI

| 29 oct, 11:03

Fostul director francez al Apa Nova Bucureşti, Bruno Roche, şi oamenii de afaceri Vlad Moisescu şi Ovidiu Semenescu au fost citaţi joi la DNA Ploieşti, surse judiciare declarând că procurorii le vor aduce la cunoştinţă noi acuzaţii în dosarul Apa Nova, transmite Agerpres.

Semenescu şi Moisescu s-au prezentat deja la DNA, acesta din urmă afirmând la ieşire că procurorii au extins cercetările în cazul său şi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Iniţial, Vlad Moisescu era urmărit penal pentru trafic de influenţă în acest dosar. 

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu era urmărit iniţial pentru trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, iar la ieşirea de la DNA a refuzat să facă declaraţii cu privire la noile acuzaţii care i se aduc. 

Potrivit surselor judiciare, la DNA Ploieşti mai este aşteptat şi Bruno Roche, fost director general al Apa Nova Bucureşti în perioada 2008-2013, acuzat în acest dosar de cumpărare de influenţă. De asemenea, avocaţii suspectului Laurent Lalague se vor prezenta la sediul DNA Ploieşti pentru ca procurorii să le comunice decizia de extindere a acuzaţiilor cu privire la clientul lor. Lalague, care până în acest moment nu s-a prezentat la audieri la DNA, a fost director general al Apa Nova Bucureşti în perioada septembrie 2013-iunie 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ