Bugetul pe 2019, în aer. PSD ar putea amâna votul pentru anul viitor

| 12 dec, 14:58

Scandal total pe bugetul pentru anul 2019!  PSD ar putea amâna adoptarea proiectului de buget pentru anul viitor. Deşi era programat pentru săptămâna viitoare, majoritatea fragilă dar şi lipsa avizului CSAT i-au forţat pe Dragnea şi Tăriceanu să facă un pas în spate, informează Realitatea TV.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a explicat că Legea bugetului de stat nu va intra în ședința de Guvern care va avea loc joi.

Teodorovici a precizat că această decizie s-a luat ca urmare a ședinței CSAT, care a fost suspendată de președinte. El a explicat că în lipsa avizului CSAT nu se poate adopta bugetul.

Ministrul de Finanțe a ținut să precizeze că o decizie în privința Bugetului va fi luată după ședința CSAT din 19 decembrie și este foarte posibil ca bugetul să fie votat în luna ianuarie 2019.

Dacă avizul CSAT lipsește, bugetul ar putea fi atacat la CCR și declarat neconstituțional. Ședința de ieri a Consiliului a fost suspendată după 3 ore și jumătate de discuții, iar o nouă ședință va avea loc pe 19 decembrie. Una dintre mize este bugetul instituțiilor din domeniul apărării.

Tag-uri: Bugetul 2019, psd, vot
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ