BURSĂ SPECIALĂ pentru românii care doresc să lucreze în sectorul agricol din Spania

| 14 ian, 13:01

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, la sfârşitul lunii ianuarie, o bursă a locurilor de muncă pentru 800 de persoane care vor să lucreze în sectorul agricol din Spania, informează, joi, instituţia.

Oferta este primită din partea companiei SurExport pentru lucrători în agricultură (culegători de căpşune) şi conţine 800 locuri de muncă. 

Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei luni, cu un timp de lucru de 6,5 ore/zi, respectiv 39 pe săptămână. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi şi este plătit la fiecare două săptămâni, prin transfer bancar. Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro/zi. 

Angajatorii solicită persoane apte pentru munca la câmp. Data de angajare aproximativă este 15 februarie 2016. 

Persoanele interesate din judeţul Ilfov sau din zonele apropiate pot obţine informaţii suplimentare de la sediul AJOFM Ilfov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ