BVB începe tranzacţionarea acţiunilor Transilvania Leasing IFN pe sistemul alternativ

| 11 iul, 2013

Acţiunile companiei Transilvania Leasing IFN Braşov vor fi tranzacţionate începând de astăzi pe sistemul alternativ de tranzacţionare CAN - ATS al Bursei de Valori Bucureşti.

Transilvania Leasing IFN SA Braşov este cea de-a doua companie românească ale cărei acţiuni se vor tranzacţiona în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti.

Compania din Braşov oferă servicii de leasing financiar, acordare de credite, bank assurance şi activităţi de schimb valutar pentru persoanele fizice în legătură cu activitatea de creditare. 

Clienţii companiei sunt reprezentaţi în proporţie de peste 97% de persoane juridice. 

Compania este deţinută SIF Transilvania - 64,32% din acţiuni şi de SIF Muntenia - 24,72% din acţiuni. Aceasta a înregistrat profit şi a distribuit dividende în ultimii trei ani, conform raportărilor financiare depuse. 

Cu 16 ani de activitate în domeniul serviciilor de creditare şi după ce şi-a consolidat poziţia pe piaţă - prin realizarea unor fuziuni prin absorbţie şi prin extinderea reţelei teritoriale - Transilvania Leasing IFN SA îşi propune pe termen scurt să emită obligaţiuni prin ofertă publică adresată investitorilor calificaţi, iar pe termen lung, să deruleze o ofertă publică iniţială pentru admiterea pe piaţa reglementată, conform prospectului de admitere la tranzacţionare. 

Sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, CAN-ATS, a fost creat în anul 2010 pentru a oferi IMM-urilor o alternativă flexibilă şi simplificată de listare şi accesul la finanţare prin mecanismele pieţei de capital.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ