Cabinetul Dăncilă, făcut de râs la Bruxelles. "Asta va intra în folclorul UE"

| 22 mar, 18:04

După ce guvernul Dăncilă a cerut, oficial și iritat, explicații de la Comisia Europeana, despre un document din 2012 interpretat, de curând, ca o imixtiune în trebuiele Justiției, expertul în politici publice Sorin Ioniță lansează o informație-bombă care pune Executivul de la București într-o lumină hilară.

Ministerul Justiției ar fi solicitat, miercuri, tot de la Bruxelles documentele cu care vroiau să atace Comisia Europeană, pentru că la București "originalele" erau de negăsit.

"Cică au pus niște nefericiți din Ministerul Justiției să sune discret la Comisia UE ca să ceară copii după alte scrisori trimise pe MCV, ca aia cu care făceau scandal pe televizoare, că la București nu mai gasesc originalele," a scris Sorin Ioniță pe pagina sa de facebook.

Un astfel de demers pare ciudat în condițiile în care Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că a cerut lămuriri Comisiei Europene pentru că de la ministerul Justiției i s-a spus că au fost trimise mai multe documente care vizau mersul anchetelor de mare corupție.

"Cum ar veni, alo, Bruxelu, da, aici Tudorel, bre, auziți, a zis șefu să vă întreb dacă nu mai aveți voi scrisorelele alea de acum 5 ani, că noi le-am pierdut, iar deseara tre' să vă facem de k...t la televizor și n-avem cu ce," a descris Sorin Ioniță situația în care s-ar afla șeful Justiției.

"E probabil cel mai penibil moment prin care trece România după aderare, râd funcționarii europeni (...) de guvernul român, asta va intra in folclorul UE. Să n-ajungă în tabloidele britanice,  că devenim muhaiaua planetei, ca povestea aia cu statul Fiji care își pierduse declarația de independență exact când voia să sărbătorească 40 de ani, așa că a sunat la Londra să le trimită imperialiștii o copie," a mai scris Sorin Ioniță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ