Tentativă de omor: O mână criminală a distrus sistemul de frănare al maşinii şefei Asociaţiei Magistraţilor

| 31 mar, 2014

Maşina judecătoarei Gabriela Baltag, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR), a fost vandalizată de persoane rămase necunoscute.

Judecătoarea Gabriela Baltag a declarat luni seara că incidentul a fost semnalat de computerul de bord al maşinii, iar în urma unei anchete la service s-a constatat că au fost tăiate cablurile sistemului de frânare ABS.

"Imediat după ce au apărut avariile în bord am mers cu ea într-un service. Acolo s-a constatat că au fost tăiate cablurile sistemului ABS. La una dintre roţi lipsea o bucată de cablu cât o palmă de mare. Organele de anchetă au găsit această bucată tăiată în alte cinci bucăţi, în parcare. Cei de la service au spus că cei care au tăiat cablurile au avut o activitate de durată şi migăloasă", a declarat judecătorul Gabriela Baltag, citată de Agerpres.

Preşedinta AMR a precizat că nu ştie dacă 'acţiunea criminală' a vizat-o pe ea sau pe soţul acesteia, care este şeful Secţiei Penale a Tribunalului Neamţ.

Poliţiştii care au preluat ancheta au solicitat imaginile de pe camerele de supraveghere din jurul blocului în care locuieşte familia de magistraţi.

Gabriela Baltag este judecător de 21 de ani, iar de anul trecut conduce Asociaţia Magistraţilor din România.

Tag-uri: Gabriela Baltag
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ