Cafeaua verde, aliat de nădejde pentru a combate celulita

| 26 dec, 2014

Cafeaua verde a devenit tot mai populară în dietele de pierdere în greutate și s-a dovedit a fi foarte eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Aceasta oferă, de asemenea multiple beneficii pentru organism, ea având proprietăți antioxidante. În lumea esteticii s-a dovedit a fi o descoperire reală pentru a combate celulita și a facilita eliminarea acesteia.

În primul rând, trebuie să apreciem faptul că cafeaua verde poate fi un aliat bun pentru a accelera pierderea în greutate, dar întotdeauna însoțită de un regim alimentar echilibrat, sănătos, redus în calorii și un bun exercițiu de rutină. De aceea, dacă vreți rezultate optime și să îmbunătățiți silueta dumneavoastră, trebuie să combinați consumul de cafea verde cu aceste două practici și, de asemenea, trebuie să acordați atenție la doza recomandată.

Iată motivele pentru care metoda de slăbire cu cafea verde a atras mulți adepți și s-a devenit o alternativă de succes:

Are un efect de sațietate din cauza conținutului sau de acid clorogenic.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ