Câinele care a omorât, ieri, un copil, aparținea unui ONG și nu trebuia să fie liber în parc

| 03 sep, 2013

Câinele maidanez care ar fi omorât un copil de patru ani, ieri, în parcul Tei din Capitală, a fost identificat de către Autoritatea pentru Protecţia şi Supravegherea Animalelor (ASPA). Animalul aparține unui ONG și ”nu avea ce să caute acolo”, spune coordonatorul ASPA, Răzvan Băncescu.

Autoritățile au ridicat, ieri, de la locul unde se afla cadavrul băiatului, șase câini. Dintre aceștia, cel mai agresiv și cu urme de sânge pe el era un maidanez alb, despre care ASPA a aflat că aparținea unui ONG și fusese sterilizat în anul 2008, scrie Adevărul.

„În condiţii normale, câinele nu avea ce să caute acolo. ONG-ului care l-a adoptat trebuia să se ocupe de animal“, a spus coordonatorul ASPA.

Un copil în vârstă de patru ani a fost omorât de câini fără stăpân, ieri, în Parcul Tei din Bucureşti. Fratele lui, în vârstă de şase ani, a fost şi el muşcat şi se află sub supravegherea medicilor. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul s-a produs pe un teren proprietate privată.

Copilul a murit din cauza hemoragiei externe, iar pe corpul acestuia au fost găsite sute de plăgi, potrivit medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ