Călătoria în ALTĂ DIMENSIUNE. Povestea INCREDIBILĂ a unui bărbat care vine dintr-o țară care NU EXISTĂ!

| 19 sep, 2014

În 1954, un bărbat misterios s-a prezentat la ghişeul de control din aeroportul din Tokyo ţinând în mână un paşaport emis de o ţară europeană numită Taured. Şocaţi, vameşii l-au reţinut şi l-au condus spre sala de interogatoriu, unde spre surprinderea tuturor bărbatul le-a relatat o poveste desprinsă parcă dintr-o altă dimensiune.

Într-o banală zi a lunii iulie din anul 1954, un bărbat caucazian, înalt şi îmbrăcat într-un costum convenţional, s-a prezentat la punctul de control al aeroportului din Tokio. Le-a prezentat vameşilor un paşaport ciudat, care era emis de o ţară din Europa numită Taured.

Pentru că această ţară nu a existat niciodată în istoria omenirii, vameşii l-au condus pe bărbatul misterios spre biroul de interogare. Aici i-au cerut să prezinte mai multe informaţii despre originea şi identitatea sa. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că nu se află pentru prima dată în Japonia şi a călătorit de nenumărate ori în diferite ţări din lume în interes de afaceri. Drept dovadă le-a prezentat vizele din paşaportul său, care păreau autentice. Mai mult de atât, bărbatul deţinea asupra sa şi un permis de conducere emis de autorităţile din inexistenta ţară Taured, cât şi numeroase acte bancare sau chiar documente care atestau vizita sa în Japonia.

Interogatoriul a durat puţin mai mult de opt ore şi nimeni nu înţelegea cum a ajuns bărbatul venit dintr-o ţară inexistentă pe aeroportul din Tokio. De asemenea, starea generală de confuzie s-a adâncit de ambele părţi în clipa în care bărbatul a fost invitat să le arate pe o hartă unde este situată ţara din care provine. Acesta le-a indicat vameşilor o zonă între Italia şi Spania, cunoscută sub numele de Andorra. Bărbatul a avut un şoc când a realizat că pe harta lumii nu există ţara Taured şi a realizat că ceva inexplicabil se petrece cu el.

Oficialii aeroportului au încercat să sune la compania la care declarase bărbatul că munceşte, cât şi la hotelul din Tokio la care avea rezervare. Cele două entităţi economice nu existau şi astfel orice încercare de a descifra misterul eşua încă din fază incipientă.

Reprezentanţii securităţii japoneze au fost chemaţi pentru a prelua continua anchetarea unui caz incredibil chiar de a doua zi. În seara zilei respective, călătorul misterios, fiind extenuat în urma interogatoriului, a fost condus spre o cameră de HOTEL unde urma să se odihnească. Camera hotelului se afla la un nivel superior şi era păzită de către doi poliţişti pentru ca suspectul să nu aibă posibilitatea de evadare. În zorii zilei următoare, atunci când oficiali ai securităţii din Japonia au ajuns în camera în care bărbatul fusese cazat, au constat cu stupoare că acesta pur şi simplu se evaporase. Raportul ulterior a arătat că nu exista posibilitatea de evadare, mai mult de atât nicio urmă ca un om ar fi dormit în acea cameră nu s-a înregistrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ