Camelia Şucu a fost audiată la DNA

| 27 sep, 2013

Femeia de afaceri Camelia Şucu a dat declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), vineri, într-un dosar în care anchetatorii fac cercetări privind înşelăciuni cu terenuri. Potrivit surselor citate de Mediafax, femeia de afaceri este una dintre păgubite în acest dosar.

Camelia Şucu, una din cele mai de succes femei de afaceri, a fost chemată pentru a lămuri anchetatorii în legătură cu achiziţionarea unui teren pe care dorea să o facă în 2008, potrivit surselor citate de Mediafax.

Mai precis, acum cinci ani, ea dorea să cumpere un teren pentru care a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare şi a plătit câteva mii de euro, au mai spus aceleaşi surse. În cele din urmă, însă, Camelia Şucu nu a mai cumpărat terenul şi a pierdut banii daţi odată cu antecontractul, motivul pentru care tranzacţia nu a mai fost făcută fiind acela că persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost deţinătoarea de drept a acestuia.

În acest dosar, au mai arătat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de înşelăciune cu terenuri.

Sursele citate menţionează că Şucu le-a arătat anchetatorilor DNA că nu îşi aminteşte exact suma de bani plătită la momentul încheierii antecontractului de vânzare-cumpărare.

Tag-uri: Camelia Şucu, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ